Само в 7DniFutbol.bg

Баждеков приключи с Левски, сините му предлагат друг пост в клуба

7 Dni Futbol29.09.201650

От вчера Константин Бажде­ков вече не е нито изпълните­лен, нито финансов директор на Левски. Той е един от най-дъл­го задържалите се хора на „Гере­на” – стана част от клуба през 1999 година.

Смяната му обаче не бе изненадваща. Още с първо­то си появяване в канцелариите на “Тодорини кукли” №47 той обяви пред администрацията, че скоро ще бъде представен нов изпълнителен директор. А наред с това посочи, че до Нова година сектор А на стадион “Ге­орги Аспарухов” ще се сдобие с козирка и ще бъде поставено но­во информационно табло.

Константин Баждеков стана част от Левски в края на мина­лия век, когато президент на си­ните бе Владимир Грашнов. След това той заемаше поста на изпълнителен директор и при Майкъл Чорни, а по време на ерата на Тодор Батков мина­ваше за най-довереното лице на адвоката, финансистът запази мястото си и при едногодишно­то управление на Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов.

Баждеков е получил предло­жение да остане на работа в клуба, но не е ясно дали ще го приеме, пише “Тема спорт”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ