Само в 7DniFutbol.bg

Спасе, ти нормален ли си? Какъв е този ход на г-н Русев в Левски? Ето нов шеф

7 Dni Futbol28.09.201620

Странни управленски кадрили разиграва на “Герена” временният приносител на акциите Спас Русев. И ако това, че уволни Константин Баждеков за сметка на заместничката му си е чисто финансова приумица, то какво да кажем за днешното му решение!?

Новото ръководство на Левски е взело решение да освободи Андрей Желязков от поста му на главен мениджър в клуба, информира “Дарик радио”. На негово място ще бъде назначен Георги Чиликов, който досега водеше отбор от ДЮШ на Левски.

ХОРА, ТОВА Е ПЪЛНА ИДИОТИЯ!?

Чиликов като мениджър е пълна нула! Той досега това не го е работил. Бил е само и единствено оръжие, с което такива като Лъчо Танев са обирали Левски. Явно и сега ще е същото.

Извинявайте, но Левски е тръгнал да става шампион! Поне натам го тика Люпко Петрович. Няма обаче как да стане с тези. Какви началници са Пелето, Боримиров и Чиликов? За момента – СМЕШНИ! Та те са обречени в битката с Кирил Домусчиев, Гриша Ганчев, че дори и Венци Стефанов.

Спасе, г-н Русев, опомни се. Да караш Левски не е като да караш кола на УБО!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ