Само в 7DniFutbol.bg

Петев иска бърз дебют, шефовете на Динамо го режат

7 Dni Futbol28.09.201620

Новият треньор на Динамо (Загреб) Ивайло Петев е поискал да дебютира начело на тима още в предстоящото дерби на Хърватия срещу Хайдук. Шефовете на клуба обаче са преценили, че е по-добре да се заеме с функциите си след изиграването на двубоя, пише “Вечерне новости”.

Според изданието, ръководството на Динамо е преценило, че  здравата битка да бъде ръководена от Желко Сопич, който е временен наставник в момента и води отбора срещу Ювентус (0:4) в Шампионската лига. Официалният дебют на Петев е планиран за 15 октомври срещу Славен Белупо.  Той ще може да използва паузата в шампионата заради световните квалификации, за да се опознае с играчите и да им разкрие идеите си за развитие.

В потвърждение на това бяха и думите на Сопич веднага след двубоя с Ювентус.

“След като видях, че вече падаме с 0:2, реших да насоча вниманието си изцяло към плановете за мача с Хайдук и да запазя силите на играчите за тогава. Имам идея какво трябва да се направи в това дерби”, каза временният наставник на Динамо.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ