Само в 7DniFutbol.bg

Пак затвориха “Герена”! Ето кой и защо

7 Dni Futbol28.09.2016530

На стадион “Георги Аспарухов” ще има катинар за домакинството на Левски на Дунав (Русе) в неделя. За втори път през сезона на “Герена” ще има заключени части, първият беше за мача с Верея в края на август. По предписание на Общинска комисия и поради неотговаряне на изискванията в Сектор „В“ ще бъдат затворени блокове 17 и 18 от 1-ви до 18-ти ред, както беше и в двубоя със старозагорци.

Иначе от Левски обявиха, че билетите за мача със сензацията в Първа лига този сезон вече са в продажба. Ето какво написаха от клуба:

Левски и Ticketpro стартират днес, 28.09, от 12:00 часа продажбата на билети за предстоящия домакински мач от деветия кръг на българския шампионат срещу Дунав на стадион „Георги Аспарухов”. Левски и Дунав се изправят един срещу друг в неделя, 2 октомври, от 17:45 часа.

Желаещите могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro и от бензиностанции OMV. Пропуските за мача ще са налични също в магазина на ПФК Левски на Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ и магазина на НКП на Левски на бул. “Тодор Александров” 23.
По предписание на Общинска комисия и поради неотговаряне на изискванията в Сектор „В“ ще бъдат затворени блокове 17 и 18 от 1-ви до 18-ти ред.

Цени на пропуските за срещата с Дунав:
Сектор Б – 7 лв.
Сектор В – 10 лв.
Сектор А – 15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIP – достъп до ВИП салона с кетъринг)

На стадион „Георги Аспарухов“ са монтирани турникети на входовете и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове различни от описаните на пропуските няма да може да се влиза на стадиона!

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред сектор “Г”. Цената на талоните е 7 лв.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ