Само в 7DniFutbol.bg

Люпко отписа един от най-скъпите! Това ли ще е първият изгонен през зимата?

7 Dni Futbol28.09.201630

Бъдещето на Сърджан Лу­кин в Левски става все по-неси­гурно. Румънецът бе с тима в Пловдив за гостуването на Ло­комотив (Горна Оряховица), но отпадна от групата и му се наложи да изгледа двубоя от трибуните на “Лаута”. През настоящата кампания той все още не се е появявал на те­рена.

Бранителят получи кон­тузия по време на последната контрола преди първия мач от Лига Европа срещу Марибор. След това Лукин дълго се възстановяваше, лекува се и в Италия. От повече от две сед­мици той е напълно готов за игра – бе на пейката при визи­тата на Нефтохимик (2:1), а след това и за домакинството на Пирин Бл (2:0). Петрович обаче не пожела да разбие двойката, която създаде – Ди­митър Пиргов – Александър Александров. А освен това ос­тана доволен от Виктор Генев и му предложи договор, ма­кар и до края на годината. Ос­вен това за този пост сините разполагат и със Симон Сандберг, който бе купен това ля­то за 200 хиляди евро от шведския Хекен. Така че към този момент Лукин се явява пети избор за позицията в центъра на отбраната.

Румъ­нецът подписа с Левски в нача­лото на 2016 година, а дого­ворът му е до лятото на 2017- а. И ако Виктор Генев се спра­ви добре със задачите си и по­лучи предложение да удължи споразумението си, нищо чуд­но Лукин да трябва да си тър­си нов отбор.

“Tема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ