Само в 7DniFutbol.bg

Помилван! Галчев пак ще играе за ЦСКА

7 Dni Futbol28.09.2016101

Борис Галчев се завръща в редиците на ЦСКА, информира “Тема Спорт”.Наказаният до второ нареждане полузащитник може да бъде добавен към 18-те избраници на треньора Едуард Йорданеску още за гостуването на Ботев в Пловдив в събота. В краен случай това може да се случи и за мача с Левски на 15 октомври.

До реабилитацията се е стигнало след серия от разговори между него и шефовете. За начало Галчев ще попада в групата, но ще остава сред резервите.

В ЦСКА вече се оформи португарско трио в полузащитната линия, съставено от Пинто, Симао и Руи Педро. На този етап Галчев ще бъде първи избор за алтернатива.

Другият наказан за нарушаване на дисциплината играч – Павел Головодов, също скоро ще се завърне в групата за мачовете на юношите старша възраст и евентуално дублиращия състав на ЦСКА. Той също е разговарял с шефовете за поведението си.

коментар

 • Jason SS

  28.09.2016 at 13:09

  Добре дошъл на Галю отново.
  Трябва веднъж завинаги да се спре с това разделение на наши и чужденци. Видно е, че миналата година момчетата се справиха отлично, но в А група забуксуваха и това взе главата на Ицо. Подобни примери има и в много други държави, така че няма драма. Особенно красноречив е примерът с шотландският Хартс. Един от водещите отбори в страната, който беше пред фалит и с наложена забрана за приходящи трансфери. С юноши, младежи и начинаещ треньор успяха да сглобят отбор, който категорично спечели битката за връщане във Висшата лига с Рейнджърс, Хибърниън, Фолкърк и Рейт Ровърс и до там.
  Във Висшата лига се засилиха първоначално да говорят за борба със Селтик, но бързо разбраха, че има нужда от повече инвестиции в играчи и с младежи само не става.
  Вижда се в цяла Европа, че водещите тимове имат бюджет да купуват и така обират талантите на другите. Единични проблясъци на някой отбори веднага биват разграбвани през следващия трансферен прозорец.
  Сега, след дълги години марката ЦСКА бидейки синоним на мошеничество и упадък … си имаме Гришата.
  Човек доказал се като Цесекар, бизнесмен и управленец. За година и малко направи неща, които не сме виждали от десетилетия някой да прави на Армията.
  Заедно с другите подкрепящи бизнесмени и разбира се феновете съм сигурен, че ще постигне това, което всички искаме.
  Нека критикуваме грешките конструктивно, защото всеки активен човек прави грешки, но нека и да подкрепяме отбора и ръководството.

  Само ЦСКА!!!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *