Само в 7DniFutbol.bg

Минев и Дерменджиев надуха разградския балон – ще полетят ли утре или ще се спукат шумно

7 Dni Futbol27.09.201650

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев и най-опитният играч в отбора Йордан Минев надуха балона на Орлите преди мача с ПСЖ утре. Първият изреди успехите на клуба след поемането му от Кирил Домусчиев, а вторият направо си се закани на френския хегемон.

“Лудогорец е млад отбор, на 6 години, но е един изключително перспективен проект. Собствениците построиха нова база, 5 години шампион на България, две участия в груповата фаза на ШЛ, участие в Лига Европа… Доста трудно е да се пренастроим от нашето първенство към ШЛ и обратно, но футболистите разбраха, че трябва да играят равномерно. Мотивацията срещу ПСЖ е много различна, но трябва да играем и в българското първенство. ПСЖ още търси себе си и стила на треньора, но в крайна сметка това е един много силен тим”, сподели Дерменджиев на пресконференцията, а Минев допълни със силни думи.

“”За мен не е проблем да играя и вляво, и вдясно. Където реши треньорът, там ще играя и се надявам да се представя добре. Гледахме 3-4 дена видео, не само на Ди Мария, а на целия отбор и се надявам, че ще успеем да ги надиграем в утрешния двубой.Всеки футоблист се мотивира сам. Като отбор мисля, че не сме слаби и утре ПСЖ ще го усети.За мен няма значение кога и с кого играем, но е добре, че след добрия резултат в първия мач излизаме сега домакини и се надявам, че ще повторим добрите игри отпреди.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ