Само в 7DniFutbol.bg

Гочето: Залогът в мача даде отражение на играта

7 Dni Futbol26.09.201600

„Може и да е закономерен резултатът. Етър през второто полувреме имаше предимство и повече ситуации, които миришеха на гол“, коментира треньорът на Етър Георги Василев след нулевото равенство с Локомотив София в мач от 7-я кръг на Втора лига.

„Първото полувреме за мен го проиграхме. Не бяхме на нивото, което искахме. Не създадохме това напрежение, което през второто полувреме бе доста по-очевидно“, добави Василев.

„Равностоен като игра мач. През второто полувреме игрово ние повече владеехме топката, но на моменти се пропуквахме. Може би залогът в този мач даде отражение. Имаше и доста психологическо напрежение“, добави Георги Василев.

Попитан за случващото се с Левски и ЦСКА, оптният специалист сподели:

„Левски върви добре, Левски постига резултати, на първо място е и се бори със зъби и нокти за това прословуто първо място. Разбира се това е в начален стадии. Докато ЦСКА изживява някакъв проблем, който явно не могат да го решат. С много индивидуални качества футболисти, но като игрови облик са далеч.“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ