Само в 7DniFutbol.bg

Ботев прати кариока в неплатен отпуск

7 Dni Futbol26.09.201630

Бразилският футболист на Ботев (Пловдив) Рафаел де Соуса, който според думите на Николай Костов трябваше да се възстанови за около 45 дни, е в нещо като неплатен отпуск. Кариоката е декларирал готовност да разтрогне по взаимно съгласие контракта си с “канарчетата” без да предявява финансови претенции.

В крайна сметка в момента Рафаел е в родината си, където се лекува за собствена сметка, а отново по негово предложение договора му с Ботев е замразен. По този начин кариоката не тежи на бюджета на пловдивчани със заплатата си, която е една от най-високите в тима.

Соуса ежеседмично информира ръководството на Ботев (Пловдив), как върви възстановяването му след операцията, която претърпя, пише “Пловдив Дерби”. За съжаление на “жълто-черните” играчът не се възстановява толкова гладко и шансовете да може да тича и играе с топка преди Нова годината са изключително малки.

В Ботев все още изчакват по казуса с бразилеца и следят, как върви възстановяването му, за да вземат и окончателно решение относно бъдещето му в клуба.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ