Само в 7DniFutbol.bg

Италианци и англичани ще свирят на България в Париж и Стокхолм

7 Dni Futbol26.09.201620

Станаха ясни съдийските бригади, които ще ръководят следващите два мача на българския национален отбор от световните квалификации. Те са срещу Франция в Париж и срещу Швеция в Стокхолм в началото на октомври, а реферите са от Апенините и Албиона.

Италианският рефер Лука Банти ще ръководи световната квалификация между отборите на Франция и България в Париж на 7 октомври. Помощници на Банти ще бъдат неговите сънародници Алесандро Джалатини и Фабиано Прети. Като четвърти съдия е назначен Паоло Валери.

Световната квалификация срещу между Швеция и България на 10 октомври в Солна ще бъде ръководена от англичанина Майкъл Оливър. Негови помощници ще бъдат Стюърт Бърт и Гари Бесуик също от Англия. За четвърти съдия е назначен Крейг Паусън.

И двамата главни арбитри са с огромен опит по международните терени, а колкото до Оливър, той започва да получава все по-големи дербита в Премиършип и се справя подобаващо с тях.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ