Само в 7DniFutbol.bg

Китайски гигант влиза в Левски! Това ли е новият мегаспонсор на “сините”?

7 Dni Futbol26.09.2016104

Левски ще се сдобие с едър китайски спонсор. Очаква се информацията да бъде обявена официално през новата седмица. Засега липсват подробности или потвърждение за името на фирмата, но от седмици се споменява за преговори с “Хуауей”, съобщава Sportinglife.

Компанията е известна у нас със своите смартфони. Лионел Меси стана глобален посланик на компанията. Фирмата помага на ред клубове като ПСЖ и Арсенал.

Естествено засега не се оповестява конкретика по очаквания рекламен договор, нито дори дали азиатците ще бъдат генерален спонсор. Името на компанията най-вероятно ще бъде на фланелките на отбора, но не се знае дали на кирилица, латиница или с йероглифи.

Сделката, която очевидно ще е за милиони, е и стратегическа за бъдещето. Обвързването отваря за Левски огромен пазар на страна, която е и най-бързо развиващата се икономически във футбола напоследък.

4 коментара

 • Политрон

  26.09.2016 at 13:30

  Еее нямат спирка пьк тези

  Reply

 • ахах

  26.09.2016 at 13:49

  Само където от „Хуауей“ са били шута на Спасчо и не искат да чуят за него и неговите бизнеси

  Reply

 • Политрон

  26.09.2016 at 14:08

  Ах ах а ти си говорител на китайците??

  Reply

 • Dedoto

  26.09.2016 at 15:45

  Нека първо Спас Русев да влезе в БТК, защото още не е!?! Това са журналистически изцепки. Спас Русев де-юре още не е влязъл в БТК, обаче имла контакти с китайски телекомуникационен гигант?!? По-смешно от това няма как да бъде…

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ