Само в 7DniFutbol.bg

Милко Георгиев: Само ЦСКА може да се вдигне по този начин! Директорът разпиля и шеф в Берое

7 Dni Futbol26.09.2016100

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев заяви след победата с 4:0 над Берое, че единствено медиите са “уволнили” Едуард Йорданеску, докато шефовете в клуба нямат причина наистина да се отказват от услугите на румънеца. Георгиев сподели и, че единствено “червените” са способни да се вдигнат и да спечелят с такъв резултат срещу силен отбор след отпадане за Купата и поредица неубедителни игри.

“В голяма степен критиките към отбора бяха основателни, но след такъв развой само ЦСКА може да се вдигне по този начин. С треньора говорим всеки ден и не сме имали по-специални разговори. Вие, журналистите, го бяхте изпратили, в ръководството няма причина той да бъде сменян. Не за първи път ЦСКА отпада от Купата, случвало се е и преди от по-слаби отбори. Не е приятно, но се случи и се надяваме това да е катарзиса, който да вдигне ЦСКА нагоре”, каза Милко Георгиев и коментира нападките на директора в Берое Светослав Петров, че реферът Светослав Ставров е бил “хванат” и е помогнал на “червените” да стигнат до победата.

Какво е казал Светльо Петров?! Странно, аз го видях преди обяд и не ми каза нищо такова. Това са несериозни неща. Предайте му да ми се обади и да ми каже кой му е казал, че сме хванали съдията. Къде да сме го хванали?! Глупости! Според Светльо Петров съдийството не е било на ниво?! Според нас беше окей”, завърши Георгиев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ