Само в 7DniFutbol.bg

Люпко стресира противниците: Адениджи още не е във върхова форма

7 Dni Futbol26.09.201600

След трудната победа на Левски над Нефтохимик в Бургас с 2:1 старши треньо­рът на тима Люпко Петрович обяви, че съперникът е бил премиран от друг отбор. Тогава сините стигнаха до успеха с гол от дузпа на Ро­ман Прохазка в добавеното време, а бургазлии играха до­ста настървено и бяха близо до ремито. Днес Левски гос­тува на Локомотив Горна Оряховица, като очаквания­та са същите. За това има ли такива съмнения и за този двубой сръбският специа­лист каза:

“Не зная нищо по този въ­прос, а и не искам да говоря. Те имат право да играят как­то най-добре умеят срещу Левски”, коментира Петрович пред “Тема Спорт”.

Той е на мнение, че всеки един съ­перник ще излиза на максиму­ма срещу неговия състав, за­щото Левски е голямо име и достатъчен дразнител. През измина­лата седмица СТК към БФС не позволи на Локо ГО да приеме сините в Разград и остави мача на “Лаута” в Пловдив.

“Ние сме готови да влезем в мача както трябва, но във футбола никога не се знае да­ли ще победиш или не. Затова ние трябва да искаме да спечелим, да вярваме в това”, продължи наставникът на столичани.

За това започва ли Аденижи Бабатунде да се превръща във водеща фигура в синята атака, Петрович до­бави лаконично: “Вкара стра­хотен гол за купата, но още не е във върхова форма”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ