Само в 7DniFutbol.bg

Христо Янев: Трябва да се борим да развием отбора

7 Dni Futbol25.09.201640

Христо Янев иска да прави положителни промени в Нефтохимик за да вдигне нивото на отбора.

„Мисля, че допускахме две грешки и ни вкараха два гола. Поздравявам Локомотив Пловдив. Ние имаме да вършим много работа“, започна Янев.

„Първо трябва да започнем да си вярваме. Поведението на момчетата в доста голяма част от мача ми хареса. Има още неща за изясняване. Ние сме тук за да работим“, продължи Янев.

„От тук насетне мислим за следващите седем дни. Усърдната работа, за да променим поведението си по време на мача и да постигнем резултат, който ни задоволява. Радвам се, че Маламов и Йорданов са тук. Доколкото разбрах е имало преговори с него от преди да дойда“, обясни Янев.

„Трябва да се борим и да развием отбора от котата, на която сме в момента. Тя е незавидна за град като Бургас. Искам всеки ден да се вижда прогрес.По никакъв начин не се чувствам недооценен в ЦСКА. Аз съм амбициозен, здраво стъпил съм на земята. Искам да покажа това, което имам в главата си като идеи“, сподели Янев.

„Това дали Херо ще се върне в клуба на ръководен пост, е отговорност на управата. Аз си гледам моята работа. Ръководството е страхотно, изпълнява нашите искания, а те не са малко. Всеки ден трябва да се трудим, защото сме в положение, което не задоволява мен“. „И кметът, и господин Бошнаков ми гласуват доверие. Това ми дава спокойствие“.

„Лудогорец е на различно ниво от всички останали в нашия футбол. Ние от този мач може само да натрупаме опит“, завърши Янев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ