Само в 7DniFutbol.bg

Скандал! Фенове на Левски се заканиха да съблекат сина на Спас Русев!

7 Dni Futbol23.09.2016130

Левски върви повече от добре в първенството и купата, където няма загуба. “Сините” са на върха в елита, а продължават напред и за националния трофей.

И въпреки това един ход е на път да взриви спокойната обстановка. 7DniFutbol.bg научи, че синът на собственика Спас Русев може да си тръгне гол от “Герена”, както това направи Ивайло Петев. Достатъчно е да доведе в “Подуяне” Емил Гъргоров.
Евгени Русев много държал бившият капитан на ЦСКА да заиграе на “Герена”. Дори от клуба са му предложили по-голяма заплата от тази, която ще взима Мицански – 20 000 долара! Бадема обаче изчаква, защото се надява на по-добра оферта от Азия.

И дано такава се появи, защото, ако тръгне към “Подуяне”, Гъргоров нищо добро не го чака. Феновете са бесни, че играч, който ги е дразнел гол до кръста след 1:1 с ЦСКА на “Аспарухов”, който им е показвал среден пръст след гол, въобще е бил поканен в “Подуяне”. И смятат при евентуално представяне на Бадема в Левски да съблекат както него, така и малкия Русев.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ