Само в 7DniFutbol.bg

Големи фенове на Ботев и Локо! Изгониха Миролюба Бенатова от Катуница

7 Dni Futbol23.09.2016130

Голям скандал разтресе Катуница днес, а феновете на пловдивските Ботев и Локомотив показаха, че са преди всичко българи!

Ултрасите бяха част от хората, които изгониха Миролюба Бенатова от село Катуница. За скандалното присъствие на репортерката алармира репортер на Glas.bg.

След като преди 5 години разследващата журналистка имаше сериозни прерикания с протестиращите в селото, след трагедията с двете български момчета, днес репортерката се появи на гробищата с репортер и 2 камери. Това изнерви изключително много присъстващите на панахидата, които се нахвърлиха на Бенатова и на репортера и ги изгониха от селото!
Припомняме, „че тогава Бенатова взе страната на циганския клан и нападна ултрасите от Пловдив.

През 2011 година микробус с хора на Кирил Рашков прегази 19-годишния Ангел Петров и го уби. Смъртта на момчето предизвика размирици в Катуница. А по време на бунтовете 17-годишно момче почина от сърдечна недостатъчност.

В момента Цар Киро и фамилията му са изселени от Катуница. Срещу фамилията има дело за трафик на живак. Рашкое е осъден и за данъци. Шофьорът на буса, убил Ангел, получи 15 години затвор.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ