Само в 7DniFutbol.bg

Двама треньори на ЦСКА в центъра на скандал в Румъния! Ето с кого се съдят Еди и Томи

7 Dni Futbol22.09.201660

Старши треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску и кондиционният специалист Томас Нойберт са в центъра на скандал в Румъния. Двамата водят съдебни битки с бившите си работодатели Пандури и Стяуа.

Йорданеску няколко пъти обясни, че в продължение на 6 месеца не е получил и една стотинка за работата си в Пандури, въпреки че под негово ръководство клубът постигна най-големите успехи в историята си – финал за купата на страната и бронзови медали от първенството, което пък го прати и в Лига Европа. Според информацията разпространена днес от румънската федерация, делото “Йорданеску срещу Пандури” ще се гледа на 29 септември.

Ситуацията с Нойберт е по-сложна, защото той напусна Стяуа, за да се присъедини към ЦСКА в средата на лятото. На север от Дунава разкриват, че кондиционният треньор е имал клауза от 300 хиляди евро в договора си със Стяуа и тя е трябвало да бъде платена лично от него при положение, че реши да си тръгне. Нойберт е намерил вратичка да го стори без да плаща и сега в Румъния очакват сумата да бъде намалена. Най-вероятно отново става дума за неизплатени заплати и бонуси, какъвто е случаят с Йорданеску.

Делото на Нойберт се е гледало днес, но официална информация за решението все още няма.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ