Само в 7DniFutbol.bg

Петев отрече за Динамо и обяви какво търси за националния отбор

7 Dni Futbol22.09.201620

Националният селекционер Ивайло Петев сложи край на спекулациите, че е сред кандидатите за нов треньор на Динамо Загреб.

„Не знам откъде идват тези информации. Категоричен съм, че не съм говорил с никого от Загреб или от цяла Хърватска. Това не е първият случай, покрай който замесват името ми с Динамо, но няма абсолютно нищо нито като оферта, нито като някакво обаждане”, отсече Петев пред „Меридиан Мач”.

„В момента си имам работа и вече направихме програмата за лагера на националите преди двубоите с Франция и Швеция. Търся добри защитници, защото срещу Люксембург проблемите ни бяха най-вече в отбрана”, добави селекционерът.
Призован да отговори на критиките от страна на Петър Занев, Петев отсече: „Не мисля, че дължа обяснение, на който и да е играч. Занев е получил своите шансове в националния отбор, включително и под мое ръководство, и не ги е използвал!”

Петев уточни още, че националите от български клубове ще станат ясни в понеделник. Той бе категоричен, че в списъка няма да има дебютанти.

Той обаче все още се колебае за няколко имена. Сборът на тима ще бъде на 3 октомври, когато ще има и открита тренировка на националния стадион.

„Лъвовете” отново ще отседнат в резиденция „Бояна” и ще тренират на терените в неоткритата още Модерна база. На 6 октомври националите летят за Париж, където на другия ден излизат срещу Франция. След това продължават директно за Стокхолм. На 9 октомври ще е официалната тренировка, а на 10-и мачът с Швеция.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *