Само в 7DniFutbol.bg

Мениджър за селекцията на “Армията”: Класа и потенциал, но ще е нужно време

7 Dni Futbol21.09.201670

Мениджърът Николай Жейнов коментира последните ходове на трансферния пазар в ЦСКА. В началото на месеца бяха привлечени Джордан, Станислав Манолев, Руй Педро и Рубен Пинто.

“Смятам, че новите футболисти в ЦСКА, имам предвид тези, които бяха привлечени в началото на септември, имат класа и сериозен потенциал за развитие. Доколко ще разкрият в пълна степен качествата си и ще помогнат на отбора е друг въпрос. Визитките им обаче са доста добри. Виждаме, че един футболист като Джордан не е в перфектната форма, забелязват се колебания и в някои други играчи. Нека да не забравяме, че на някои състезатели, като сменят отбора, са им нужни 6 месеца или година, докато успеят да се утвърдят и да покажат това, което могат. Ярък пример в това отношение е Кафу в Лудогорец. Според мен играчите, дошли в ЦСКА, имат класа и потенциал. Всичко зависи доколко бързо ще го развият”, заяви Жеинов по повод червената селекция пред телевизия “BiT”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ