Само в 7DniFutbol.bg

Божинов: Аз да не съм курва да ме предлагат наляво-надясно?! Имам си цена и достойнство

7 Dni Futbol20.09.201661

Нападателят на Партизан Валери Божинов направи много емоционално изказване по повод трансферните спекулации около него през лятото. 30-годишният футболист бе спряган за преминаване в турски, гръцки и китайски отбори, но в крайна сметка остана в Белград. Божинов отсече, че не е курва, за да бъде разкарван насам и натам от всякакви мениджъри.

“За да отидеш някъде, трябва някой да те поиска. Ще разкажа някои неща, хората в България да знаят. За да отидеш някъде, трябва да получиш първо оферта. А не само да ми звънят и да ми казват “Иска те тоя, иска те оня. Дай ми мандат”. От началото на юни до края на август ми звъняха какви ли не хора. Когато отбор иска даден футболист, отива в клуба и пита. А не с мандати на разни мениджъри. Звъняха ми “Дай ми мандат за еди-къде си”. Кви мандати, кви 5 лева! Да ми дадат офертата на клуба да видя. Аз да не съм някаква курва да ме предлагат наляво-надясно. Валери Божинов си има цена и достойнство. Те само искат да направят схемата и да вземат парите.Това няма как да стане. Казват ми “Можеш ли да дойдеш свободен”. Чакайте бе, аз като бях свободен, вие къде бяхте?! Сега искали много пари за мен. Човек трябва да си знае цената. Когато отидеш на ресторант, едно е да си поръчаш пиле, а друго – конско. И Божинов работи за пари, и има две деца, които трябва да издържа”, сподели Божинов.

коментар

  • Блаже

    20.09.2016 at 12:35

    “Аз да не съм курва! Имам си цена” ????? Е, какво си!??? 😄

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ