Само в 7DniFutbol.bg

Скъпа радост! Кеф от втория гол на Дунав срещу ЦСКА прати студент в съда

7 Dni Futbol20.09.2016120

20-годишен студент от Русе бе глобен с 300 лева от съда в Разград заради футболно хулиганство. Младежът нахлул на терена по време на мача на „Дунав“ с ЦСКА, който се игра на „Лудогорец Арена“ в Разград.

Инцидентът е станал в 21,47 ч. на 11 септември по време на мача от шестия кръг на Първа професионална лига. След втория гол на домакините, който се оказа и победен, И.Тодоров прескочил парапета между сектор „А“ и терена, поздравил се с любимите футболисти и се върнал обратно на мястото си. Действието му обаче се смята за непристойно проява и нарушение на Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия и затова му е съставен акт за футболно хулиганство.

В съда Тодоров е признал вината си и изразил съжаление за случилото се, помолил е за минимално наказание. Глобата от 300 лева, която му е наложена, е към минималната, долната граница е 200 лв., тъй като това е първо подобно проявление на Тодоров, той е признал и е осъзнал вината си – аргументира се Районен съд-Разград. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ