Само в 7DniFutbol.bg

Заповед в съблекалнята на “Герена”: Искате много пари? Спечелете Купата!

7 Dni Futbol20.09.201600

Премии в Левски ще има само при спечел­ване на Купата на Бъл­гария. Това са обявили на отбора, разбра „Ме­ридиан Мач”. Както е известно, в четвъртък „сините” излизат в първото си препятст­вие в надпреварата, в което срещат Царско село.

Целта, която но­вият собственик Спас Русев е поставил на от­бора, е спечелване на турнира, макар осно­вен приоритет да оста­ва битката за първото място в шампионата. На този етап обаче от­борът ще вземе бонуси само, ако спечели ця­лата надпревара, а не за отделни победи. Не е изключено при добро представяне напред да има изключение, но ка­то цяло „сините” пред­почитат да дават доста по-солидни премии, но чак като бъде спечеле­на Купата.

За последно „сините” иг­раха финал преди 2 го­дини, но тогава го за­губиха злощастно сре­щу Черно море в Бур­гас. През миналия сезон отпаднаха в сканда­лен мач в Ловеч от Литекс, воден тогава точно от Люпко Петрович.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ