Само в 7DniFutbol.bg

Мечката се бори за нов договор на “Герена”! Люпко му го показа ясно

7 Dni Futbol20.09.2016110

В мачовете дo края на годи­ната халфът на Левски Георги Костадинов ще играе за нов до­говор. Настоящият конт­ракт на футболиста изтича през месец юни 2017 година. Това означава, че ако сини­те не преподпишат с не­го до края на 2016-а, то той може да води преговори и с други клубове и евентуално да премине в някой от тях като свободен агент през следващо­то лято.

Георги Костадинов пристиг­на на „Герена” преди сезон 2015/16. Той дойде при сините, след като договорът му с Бе­рое изтече. Полузащитникът веднага се утвърди като нес­меняем титуляр в състава на Стойчо Стоев. През изминала­та кампания той изигра общо 27 двубоя за столичани във всички турнири, в които реа­лизира 3 гола. През този сезон той е участвал във всички ма­чове на тима. Той обаче бе за­менен при визитата на Нефтохимик (2:1) в Бургас. Тогава треньорът Люпко Петрович не бе доволен от играта му. Затова и го остави резерва срещу Пирин – пусна го през втората част срещу благоевг­радчани. Така сърбинът му по­каза, че всеки спад във форма­та ще му коства и титулярно­то място.

В следващите двубои спортно-техническият щаб на Левски ще следи внимателно изявите на Георги Костадинов. И на база на представянето му ще бъде взето решение дали да бъдат започнати преговори за удължаване на договора на 26-годишния футболист.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ