Само в 7DniFutbol.bg

Йорданеску готви промени за Локо Сф! Двама го впечатлили много срещу Гонзо

7 Dni Futbol20.09.201670

Кристиян Малинов и Кирил Десподов ще се завърнат в игра за ЦСКА в мача срещу Локомотив (София) утре. Пър­вият остана неизползвана резерва в двубоя с Черно мо­ре в неделя, а вторият дори не попадна в групата. Двама­та бяха извадени от стар­товия състав след слабите си изяви от началото на се­зона. В двубоя за купата сре­щу червено-черните обаче те ще получат нов шанс за изява.

Треньорът на армейците Едуард Йорданеску смята да пробва на върха на атаката Милчо Ангелов, но все още не е ясно дали той ще започ­не като титуляр, или ще се появи на терена в ролята на резерва. Александър Георгиев и Александър Дюлгеров, кои­то влязоха през второто полувреме срещу Черно море, сега отново ще получат шанс за изява, тъй като Йор­данеску е останал доволен от представянето им.

ЦСКА ще опита да защити трофея си от миналия сезон, което е и доста по-реална­та цел пред клуба в сравне­ние с битката за титлата, където задачата ще е в пъ­ти по-сложна. Мачът в “Надежда” в сряда е от 16:00 часа.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ