Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА официално обяви плановете си за Панчарево! Ремонтите вече започнаха

7 Dni Futbol19.09.201651

Ръководството на ЦСКА съобщи, че от днес са стартирали ремонтните дейности на базата в Панчарево. Ето съобщението на клуба, в което благодарности се изказват и на Александър Чакмаков:

“Ръководството на Футболен клуб ЦСКА с удоволствие ви съобщава, че от днес стартираха ремонтните дейности на базата в Панчарево.

В базата ще бъдат изградени изцяло нови съблекални, бунгала, фитнес зала, ресторант и ще бъдат създадени абсолютно всички условия за качествената подготовка на отбора и нормалното протичане на тренировъчния процес.

Ръководството на клуба също така желае да благодари на господин Александър Чакмаков, който изяви желание да построи третия естествено затревен терен на Панчарево, върху който ще се подготвят нашите деца!”

С КАКВО СЕ ЗАХВАЩАТ ГРИША ГАНЧЕВ И ЮЛИЯН ИНДЖОВ ВИЖТЕ ТУК

коментар

  • berkut

    19.09.2016 at 19:31

    Браво на Гриша Ганчев, именно заради такива неща, говедата го ненавиждат, но Гришата е сериозен говедоебач и ще го вкарва все по надълбоко на говеждата сган, нямам никакво съмнение !

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ