Само в 7DniFutbol.bg

Гонзо, ЦСКА те обича! Вярно, бе, пич!

7 Dni Futbol19.09.2016142

Георги Иванов каза, че публиката на ЦСКА имала проблеми с него. Объркал се е! Днес тя го обича, но посвоему. Защото той винаги се появява в трудни моменти, за да възроди ЦСКА.

Да, Гонзо е нанесъл десетки щети на ЦСКА като играч. И стотици лакти. Които после компенсира като директор. При началник Иванов ЦСКА има три пъти повече победи над Левски. При директор Гонзо “сините” не са спечелили нищо. Под управлението на №9 Левски се дистанцира от две фигури, които символизираха синята мощ – Наско Сираков и Станимир Стоилов.

В неделя Георги Иванов засили още повече извънбрачната си връзка с ЦСКА. След безобразното представяне на отбора срещу Дунав, ако мачът беше с Берое, а не с Черно море, на стадиона я дойдат 3 000 души, я – не.

А сега 8000! Доведе ги надеждата този път Георги да им каже къде е джипа. Е, не каза. Но за сметка на това неговият Черно море направи така, че ЦСКА да възкръсне в 93-ата минута. И може би този гол ще се окаже страшно важен за бъдещето на “армейците”.

А иначе да видиш Гонзо да си тръгва бесен под дъжд от бутилки още преди да е свършил мача – безценно!

Довиждане Георги, “Армията” очаква следващия ти гастрол. Защото тези чувства са вечни.

2 коментара

 • roro

  19.09.2016 at 19:18

  гонзю в Рен, голем играч, голема кариера
  говежда кариера, ама тва не е кариера бре ганзю в рен

  Reply

  • vicca

   19.09.2016 at 21:22

   Гонзо, кво да го коментираме….
   Ама, разберете тва, което направихме не е редно бе, хора. Да хвърляме кво ли не. Не заради клуба и наказанията, които ще последват, ама най-вече за БЪЛГАРИ!!! Деца гледат- учат се- затъваме!!! Видяхте говедата, след като съблякоха Петев, сега какво са случва с шесткласничките- събличат се, унижават се!! Срам за милата ни родина- ДЕГРАДИРАХМЕ! Само ЦСКА, нека си пожелаем хубав футбол и силна БЪЛГАРИЯ! И ДА ГИ СЪЗДАДЕМ- ОТ НАС ЗАВИСИ!!

   Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ