Само в 7DniFutbol.bg

Официално: ЦСКА обяви защо отстрани Галчев и Головодов! Двамата са нарушили трите основни принципа в клуба

7 Dni Futbol19.09.201670

От ЦСКА официално обявиха причините да отстранят капитана на първия отбор Борис Галчев и таланта Павел Головодов. Двамата са аут от представителния и втория отбор до следващо нареждане, а причината са нарушените правила в клуба и трите основни принципа на армейците – ред, дисциплина и отговорност.

Ето какво написаха от ЦСКА на официалния си сайт:

“Поради зачестилите спекулации около футболисти на ЦСКА, Ръководството на клуба желае да внесе яснота по случаите, за които се изписа доста последните дни:

– Борис Галчев е наказан да не попада в групата до второ нареждане заради системно нарушаване на вътрешния правилник. Борис Галчев нееднократно бе предупреждаван за поведението си, но той не взе мерки и това породи проблем с единия от собствениците;

– Павел Головодов е отстранен да не попада в групата на дублиращия отбор до второ нареждане заради системно нарушаване на спортния режим, спортния морал и етиката – добродетели, които трябва да притежава всеки един млад спортист.

Всички треньори, футболисти и ръководители в клуба трябва да разберат и осъзнаят, че да работиш за най-успеншния клуб в България – това е отговорност, дисциплина и ред!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ