Само в 7DniFutbol.bg

Шеф в ЦСКА разкри кога ще стане ясно бъдещето на Галчев и Головодов

7 Dni Futbol19.09.201690

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев обяви, че до края на деня ще стане ясно бъдещето на Борис Галчев и Павел Головодов. Както е известно, капитанът на армейците бе глобен лично от собственика Гриша Ганчев с 5000 лева и изваден от групата за мача с Черно море заради две негови изказвания в медиите. В последните часове пък се появиха информации, че талантът Павел Головодов е отстранен от тима по решение на наставника на дублиращия отбор Стамен Белчев.

“Изчакайте още малко. Най-късно до края на деня ще излезем с официална декларация във връзка с Борис Галчев и Павел Головодов. Решението е взето лично от собственика на клуба. Просто имайте търпение и ще научите какви са новините”, заяви Георгиев пред Блиц.

Според непотвърдена информация Павел Головодов не е отстранен от ЦСКА, а Борис Галчев е получил последно предупреждение и също остава в „армейския” отбор.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ