Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА започва днес ремонта на Панчарево

7 Dni Futbol19.09.201690

Армейците ще започнат днес да правят още подобрения по базата в Панчарево. След като ръководството смени тревната настилка на двата терена и в момента тя е в перфектно състояние, сега ще бъде даден ход и на изграждането на нови съблекални, бани и съдийски стаи, пише вестник “Тема спорт”.

В момента постройките в комплекса тънат в разруха, за което свидетелства и буйната растителност около тях. Бунгалата са пред срутване, а съблекалните, макар отвън да изглеждат прилично, отвътре са в окаяно състояние. По пода в помещенията, където играчите на червените и гостите трябва да се преобличат, зеят огромни дупки, през които е било планирано да минават водопроводни тръби. Такива обаче така и не са били поставени. Част от стените са били иззидани с газобетонови блокчета, а други само са бутнати. В някои от помещенията има направена изолация, но в повечето мазилката пада, като се виждат и висящи електрически кабели.

Преди дни ръководството на ЦСКА е инспектирало базата в Панчарево и е набелязало няколко от сградите, които могат да бъдат реновирани. Идеята е по този начин да се осигурят необходимите условия, които да позволят нормален тренировъчен процес на представителния и дублиращия тим в Панчарево. Там ще играят мачовете си и две от юношеските формации, вероятно най-големите.

Намеренията на шефовете на клуба са да инвестират сериозна сума в базата, като това се доказва от подменената наскоро настилка на терените. На този етап целта е първо да се изградят съблекални, а след това и комплексът да стане най-модерният в България.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ