Само в 7DniFutbol.bg

Босът на Славия отвратен от съдийските тесли срещу Лудогорец: Разградското клане задмина Баташкото

7 Dni Futbol19.09.201632

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов взе отношение към мача Лудогорец – Славия (3:1) в Разград през уикенда. Той се изказа доста остро към реферите и ръководството на футболния съюз.

Резултатът в Разград беше открит от Козмин Моци от дузпа, отсъдена от рефера Николай Йорданов в 13-ата минута. В 44-ата Вандерсон ус.двои. След почивката Стефан Велков намали, а Кафу фиксира крайния резултат 15 минути преди края.

“Имаше Баташко клане, но то беше заменено от Разградско клане. Завършихме мача с 9 човека заради контузии, а за виновниците от Лудогорец нямаше и жълт картон. Това е скандално!”, избухна Стефанов пред “България Днес”.

“Крайно време е Борислав Михайлов да се опомни и да се сложи край на всичко това”, призова Венци Стефанов.

2 коментара

 • марин

  19.09.2016 at 11:12

  Баташкото клане еГЕНОЦИД Инеможе да се сравняа с друго особенно футболен мач ито НА славия това е голяма глупост и безобразие ИМОЖЕ ДА ГО КАЖЕ ЧОВЕК КОЙТО НЯМА НИКАКВИ МОРАЛНИ НОРМИ

  Reply

 • Без значение

  19.09.2016 at 12:20

  Този дебелак дори го нямаше на стадиона! Футболистите му се контузиха поради слаба физическа подготовка – всеки може да си пусне видеозапис на мача и да миди как станаха контузиите. В единия случай дори нямаше наоколо други играчи нито от Славия, нито от Лудогорец. Просто Ивайло Димитров ритна топката, кракът му се усука и той се строполи на земята. А иначе определено Славия придобива облик, очевидно въпреки дебелака треньорът си разбира от работата. В момента Славия играе по-хубав футбол от ЦСКА и Левски!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *