Само в 7DniFutbol.bg

Йорданеску благодари на футболистите и феновете, обеща обяснение и за Галчев

7 Dni Futbol18.09.201650

Старши треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску поздрави играчите си, че са се борили до последния момент в мача срещу Черно море (1:0), за да извоюват минималната победа в 93-ата минута. Румънецът помоли феновете за търпение и обяви, че клубът ще излезе с официална позиция по отстраняването на капитана Борис Галчев.

„Играчите не спряха да се борят. Това се отплаща във футбола. Също така искам да благодаря много и на феновете. Обещах да изградя силен отбор, имаме нужда от време, но в тези моменти дори имаше още по-голяма нужда от тях. Това бе двубой, в който не бяхме на 100%, но се вложихме максимално. Имаше напрежение и направихме грешки, имаме много нови играчи, всички са наясно, че връзките не са изградени. Пратихме толкова много топки в наказателното поле от статични положения, но не успяхме да ги реализираме. Трябва да бъдем много по-агресивни, за да правим мачовете си по-лесни, защото съперникът се защитаваше много дълбоко, имаше едно положение и не можа да го реализира.”

„Имаше добри и лоши моменти, но дори по този начин – пратихме много топки от фланговете, трябва да бъдем много по-агресивни в наказателното поле. Джордан не е в добра форма, трябва да се погрижим за него, има още няколко такива футболисти, те трябва да се подготвят още по-усърдно. Видяхме Виана, който се появи след 3-месечна пауза. Сигурен съм, че можем да изградим много неща и съм наясно, че това не е футболът, който се изисква от феновете. Знаем, че феновете тук са нетърпеливи като тези на Стяуа, но аз ще ги помоля да бъдат търпеливи, за да им доставим нужното качество.”

„Сигурен съм, че подготовката им е била на ниво, но не е била моята подготовка. Също така не съм участвал и по селекцията.”

„Галчев? Чух някои слухове в пресата. Не искам да ги дискутирам. Искам да дискутирам това, което се случи на мача. Вие тепърва ще разберете как ще решим този проблем вътре в клуба. Това мога да кажа. Тепърва ще излезем с официална позиция и ще разберете за какво става въпрос. Ние трябва да използваме тези, които са най-добре подготвени”, каза Йорданеску след двубоя.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ