Само в 7DniFutbol.bg

Стига простотия! ЦСКА си остава НАЙ-БЪЛГАРСКИЯ отбор!

7 Dni Futbol18.09.2016102

ЦСКА отстрани Борис Галчев от първия отбор  настана едно късане на ризи и скубане под мишниците, че не е истина. Сякаш Реал махна Роналдо, все едно Барселона изгони МСН накуп!

Да, Борката е символ на онзи отбор, върнал романтиката миналия сезон. Но е символ днес и на най-немощната средна линия в историята на ЦСКА. Т.е. въпросът беше не дали ще играе днес срещу Черно море, а откъде да гледа мача – пейката или пред телевизора. А когато тръгнеш да криеш слабата си форма зад профсъюзно говорене, си обречен. Поне при Гриша Ганчев е така!

А и някак си е жалко за ЦСКА, когато поради навършени 28 години (!) са отстранявани от отбора хора като Димитър Пенев, днес да жали за предсрочното пращане в резерва на 33-годишния капитан Галчев.

Сега по другата болна тема – в ЦСКА чужденците взимали връх. Глупости! С или без Галчев ЦСКА си остава НАЙ-БЪЛГАРСКИЯ отбор от трите претендента за титлата. Левски вчера започна срещу Пирин със 7 иностранци, Лудогорец го направи с 10 срещу Славия. ЦСКА днес ще е с Китанов, Недялков, Чорбаджийски, Манолев и поне Малинов. Ами, ако пак започне и Десподов? Та това е повече от половината състав! Е кое не му е българското на ЦСКА?

2 коментара

 • Обективен

  18.09.2016 at 21:43

  Я пак, С колко чужденци започна ЦСКА? “Не казвай “хоп” преди да скочиш”!

  Reply

 • Илиев

  19.09.2016 at 0:24

  Айде и ЦСКА стана като Говедата с 7 чужденци в състава ! Кренвиршите пък с тия 10 чужденци са най-зле !

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ