Само в 7DniFutbol.bg

Китанов не си поплюва! Ето какво мисли за Черно море на Гонзо и титлата за ЦСКА

7 Dni Futbol17.09.201660

Вратарят Георги Китанов бе категоричен, че желае титлата и Купата на България с екипа на ЦСКА.
“Предишния треньор на вратарите – Ивайло Петров, ми се обади пръв през лятото, за да ми каже, че ЦСКА ме иска. От първия момент знаех, че искам да дойда тук. Много добре се чувствам. Щастлив съм, че дойдох тук, в този голям клуб и вече свикнах с всичко – с атмосферата, с напрежението. Тук има големи очаквания. Чувствам се много добре”, коментира Георги Китанов в ефира на Диема спорт.
“Новите попълнения, които дойдоха наскоро, се опитваме да ги адаптираме колкото може по-бързо. Но и те са дошли да вдигнат нивото, трябва да положат своите усилия и мисля, че ще се получат нещата”, каза Китанов за чужденците в тима.
“Личните ми амбиции на този етап са да се борим за титла, което е уместно за ЦСКА винаги. На този етап е това – да вземем титлата и купата”, заяви Георги Китанов и добави за срещата с Черно море:
“По-специално усещане не знам дали ще има, но съм щастлив, че ще играя срещу бившия си тим и се надявам да ги победим. Стисках им палци дотук в мачовете, но сега ние трябва да сме победители.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ