Само в 7DniFutbol.bg

Еди Йорданеску със страшна закана пред 7DF! Обяви какво чака тези, които не мислят доброто на ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску прави впечатление на възпитан и амбициозен млад мъж, но определено знае кога и как да тропне по масата. От началото на престоя си на “Българска армия” румънецът говори само и единствено за футбол, останалато не го интересува, стига всички в ЦСКА да работят, както той и иска, за да бъдат постигнати желаните резултати. Пред 7DniFutbol.bg Йорданеску обяви, че сам ще отдели от отбора футболистите, които не мислят най-доброто за ЦСКА.

“Ако видя, че има футболисти, които не мислят за отбора, тогава аз ще ги разделя. Не приемам такова нещо. Харесвам силните характери и качества, но искам да развивам всички футболисти, защото всички сме един в много голям клуб и това е голяма отговорност. Искам всички те да работят за доброто на ЦСКА, не за своето собствено благо. Всеки един футболист за мен е специален, но никой няма да получи специално отношение, няма звезди при мен. Отборът е звездата и всички трябва да работят за тази звезда”, обяви Йорданеску.

ОЧАКВАЙТЕ ДНЕС ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ С ЕДУАРД ЙОРДАНЕСКУ: 

  • За трансферите на четиримата нови на “Армията” –  кой даде зелена светлина за тях 
  • Какво каза треньорът на Станислав Манолев и какво се случва с Борис Галчев
  • Кога ще е доволен Йорданеску от работата си в ЦСКА
  • Условието треньорът да се почувства успешен в България и какво се случи с критиците му в Румъния 
  • Какво е мнението на Еди за Христо Янев 

И ОЩЕ МНОГО ИНТЕРЕСНИ РАЗКРИТИЯ ОТ ТРЕНЬОРЪТ НА ЦСКА


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ