Само в 7DniFutbol.bg

Венци Стефанов: Да сте видели съдия, който не помага на Лудогорец?

7 Dni Futbol16.09.201651

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов си пожела справедливо съдийство в мача с Лудогорец в Разград в събота от 21,15 часа. За главен рефер на двубоя е назначен Николай Йорданов.

“Вече не мога да ви кажа дали ме притеснява съдийството или не. Иска ми се да има коректно съдийство и всичко да бъде като хората. Виждате как се свири на Лудогорец. Да сте видели някой рефер да не им удря рамо? Нека не говорим преди мача, а след него, въпреки че вече ще бъде късно. Дано Йорданов свири справедливо”, пожела си босът на “белите”. Стефанов не е изненадан от липсата на постоянство в резултатите на Славия, като отдава това на младия състав.

“Разчитаме на млади момчета, има спадове и възходи при тях. Но е така, когато рискуваш с младите, трябва да ги чакаш, да изтърпиш. Славия показва, че има все пак кадърни български момчета, стига сме събирали от кол и въже от джунглите някакви играчи”, завършва Стефанов.

“Тема Спорт”

коментар

  • марин

    16.09.2016 at 9:11

    A да сте видели отбор който не е поицкак от славия да легне тя не гое направила

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ