Само в 7DniFutbol.bg

И последният от ерата “Батков” аут от “Герена”! Русев го разкарва цивилизовано

7 Dni Futbol16.09.201680

Дните на Константин Баждеков на “Герена” са преброени, твърди “Тема Спорт”. Новият собственик на 26-кратните шампиони Спас Русев е решил да го пенсионира и да повери финансите на клуба на свой човек. Това трябва да се случи в близките седмици. Двама са фаворитите за директорскатка позиция на Баждеков. Това са Любомир Минчев и Михаил Михайлов.

Първият е дългогодишен съдружник на Русев в компанията “Телелинк”. Той е запален привърженик на сините и близък приятел на Русев. Михайлов пък е родом от Габрово и има строителен бизнес.

С освобождаването на Баждеков на практика от “Герена” ще си тръгне и последният човек, останал от ръководството на Тодор Батков. 61-годишният Баждеков е част от Левски от 1999 г. насам и оцеля при всички ръководства.

Очаква се решението на Русев да намери добър отзвук сред феновете, които в последните две години не намират общ език с Баждеков. Те призоваваха Иво Тонев, Николай Иванов и Александър Ангелов да го освободят с мотива, че работи против клуба.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ