Само в 7DniFutbol.bg

Първо в 7DF: Ето кой букмейкър става спонсор на “армейците”! Влиза ли и Божков в ЦСКА!

7 Dni Futbol15.09.2016181

ЦСКА ще има още един солиден спонсор, след като днес вече презентира генералния си такъв. Както писахме, най-големият български мобилен оператор – МТел, застана зад “армейците”.

На път да направи същото е и…Васил Божков, колкото и сензационно да звучи това. Най-вероятно още утре на фланелките на ЦСКА ще бъде щамповано логото на новия спонсор, а дебютът ще е в неделя на мача с Черно море.

До утре сутринта трябва да бъде решено и логото на коя фирма ще се сложи на екипите. Ако бъде поставено това на “7777”, ще означва, че лично Васил Божков се официализира като спонсор на ЦСКА, защото той е шеф на борда на букмейкъра на националната лотария.

Има обаче и вариант 2, който е WinBet. Казиното от скоро развива и футболни интернет-залози и ЦСКА може да е чудесна възможност за промотиране.

Ангажирането на Васил Божков с ЦСКА показва, че той наистина не е имал нещо общо с напъните за втори “червен” синод в началото на лятото. Просто е бил притискан от ня#КОЙ да го прави, за да се подлива вода на Гриша Ганчев в опита му да спаси “армейците”.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *