Само в 7DniFutbol.bg

Илиан Мицански: Треньорът ще прецени кога ще играя

7 Dni Futbol15.09.201610

Илиан Мицански бе един от тримата футболисти от Левски, които участваха при откриването на новата учебна година в софийското 145-то ОУ “Симеон Радев” и съпътстващата инициатива “Стоп на войната по пътищата, на пешеходната пътека предимство осигури”.

“Предстоящите мачове ще покажат дали съм успял да се адаптирам в Левски или не. Аз лично се чувствам съвсем нормално, здрав съм, тренирам всеки ден и се готвя с момчетата за следващия мач. Треньорското ръководство решава колко време ще играя в даден мач”, сподели Мицански и допълни:

“Аз съм тук да тренирам и ще преценим с треньора кога ще съм напълно готов за игра. Знам, че на мен се възлагат много надежди, но ако един човек е максимално подготвен, не би трябвало да има проблеми и да се получи така както аз искам, както феновете на Левски искат и накрая да празнуваме всички заедно.”

Мицански с трансфера в Левски се завърна в българското първенство. Как вижда елитният ни футбол през призмата на изиграните вече 20-тина минути в мача Нефтохимик – Левски?

“Припомних си го с тези 20 минути в Бургас с това, че от тези 20 минути накрая се игра 5 минути футбол горе-долу, но това са нормални неща. Всеки един , който играе в България, трябва да е готов за нещата, които се случват по терените. Всеки един футболист знае за какво играе Левски, всеки един знае целите, така че няма смисъл да коментирам думите на собственика, че Левски още тази година ще се бори за титла и купа”, сподели Мицански.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ