Само в 7DniFutbol.bg

На “Армията” се отказаха – легендите няма да взимат решенията в клуба

7 Dni Futbol15.09.201660

ЦСКА ще обяви в кратки срокове новата структура на клуба. Според информация на “Тема Спорт” армейците са се отказали от идеята да назначат ветерани в Управителния съвет. Разговори за това бяха водени с редица емблематични фигури, сред които Петър Жеков, Димитър Якимов, Аспарух Никодимов и Георги Велинов. В крайна сметка в ЦСКА са решили, че няма смисъл УС да бъде съставен от ветерани.

Очаква се в клубната управа да не настъпват сериозни промени. Постове по всяка вероятност ще заемат Гриша и Данаил Ганчеви, Юлиян Инджов и Милко Георгиев. Трифон Попов ще е изпълнителен директор на клуба. Той е и финансов такъв. Димитър Пенев ще е почетен президент с представителни функции, а Пламен Марков заема длъжността спортно-технически директор. Стойчо Стоилов също работи усилено за клуба, но е без конкретен пост. Неговите функции наподобяват тези на главен селекционер. Новата управа ще бъде обявена официално от ЦСКА, вероятно още в началото на следващата седмица.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ