Само в 7DniFutbol.bg

Официално обявиха новината, която “червена” България чака! Ето кога ще започне ремонтът на “Армията”

7 Dni Futbol14.09.2016170

Процесите по подобряването и вдигането на нивото на материалната база на ЦСКА ще продължат с пълна сила в следващите месеци. Най-чаканият голям ремонт е този на стадиона в Борисовата градина, за който вече има и срок за започване. Разкри го Милко Георгиев.

“За нас титлата не е самоцел. Да, ЦСКА винаги се бори, но идеята на ръководството и собственици е малко по-далечна, така да кажем. За първи път през този век имаме възможност да градим на чисто, не говорим за неизплатени заплати, дългове и лицензи. В понеделник започва мащабен ремонт на базата в Панчарево и в рамките на около година ще започнем реконструкция и на “Българска армия”. Задачата пред спортното ръководство е изгражден на отбор с основа от българи. Целта ни е не е да станем шампиони и да се изложим в Европа, а догодина в евротурнирите да се справим на ниво”, каза Георгиев пред “Диема Спорт”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ