Само в 7DniFutbol.bg

От ЦСКА обясниха за спреният достъп на медии: Таралежът дойде и изяде змиите

7 Dni Futbol14.09.2016151

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев разясни каква е причината от клуба да спрат достъпа на уебсайтовете Sportal.bg и Topsport.bg до стадион “Българска армия”, както и за отказаните сезонни пропуски на в-к “7 дни спорт” и Канал 3. Той заяви, че с идването на Гриша Ганчев змиите, съскащи покрай “червените” са били изядени от “таралежа”.

“Темата е дълга. Аз лично се старая да не обръщам внимание. На всички прави впечатление как нашият клуб е споменаван с името си от Търговския регистър и това не е коректно. Защо не се използват така имената и на другите клубове?. Днес четох нещо, което Николай Паслар уж бил написал във Фейсбук, но този човек няма Фейсбук, какво остава да пише там?! За нас е ясно, че има медии, които умишлено пускат новини срещу ЦСКА. Изписаха се всякакви глупости, но ние сме в правото си да откажем акредитации. Зад тези медии стоят определени хора, които цяла година опитват да накарат змииите да съскат, но дойде таралежът и ги изяде”, заяви Георгиев пред “Диема Спорт”.

коментар

  • redrage

    14.09.2016 at 21:45

    Доста късно даже го направиха! САМО ЦСКА!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ