Само в 7DniFutbol.bg

Локо (ГО) официално представи Цветан Генков! Нападателят обеща да даде всичко от себе си

7 Dni Futbol14.09.201650

Цветан Генков официално беше представен като ново попълнение на Локомотив (Горна Оряховица). Бившият футболист на „Денизлиспор” парафира договор до края на сезона с опция за удължаване.

“Играл съм в малък град и знам какво значи футболът за хората тук. Идвам да помогна и ще дам всичко от себе си да се адаптирам възможно най-бързо”, сподели Генков.

„След години в чужбина сега се радвам, че ще бъда близо до семейството си. Искам да благодаря на Община Горна Оряховица, на ръководството на Локомотив и на треньорския щаб начело с Ангел Червенков. Скоро ще бъда готов за игра”, добави Цветан Генков

Междувременно Ангел Червенков бе помолен да коментира изблика във фейсбук от вече бившият футболист на „железничарите” Георги Каранейчев. „Някой се занимава с интриги. Удря директно по мен. Не си заслужава и не знам, как да го коментирам. Дори не съм убеден, че въпросният футболист го е съчинил. Това е атака по мен и направеното до момента”.

Президентът на клуба Даниел Костадинов обясни, че Ангел Червенков има пълен кредит на доверие от всички в клуба.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ