Само в 7DniFutbol.bg

Няма да повярвате кои играчи на ЦСКА предложили да платят билетите на феновете!

7 Dni Futbol14.09.2016121

Ръководството на ЦСКА предприе уникален за България ход – намали драстично билетите за домакинските срещи с Берое и Черно море. Така феновете ще плащат по 5 лева за всички сектори, а разликата до официалната цена (между 8 и 20 лева) ще бъде поета от футболистите като извинение за слабата игра срещу Дунав!

7DniFutbol.bg научи и от кои играчи е тръгнала идеята. В основата и е бил таранът Густаво Кулма, който направи два пропуска в Разград. Той бил толкова подтиснат, че е разочаровал феновете, че поискал да направи нещо за тях. И споделил с португалските си съиграчи идеята да съберат пари, с които да купят фланелки и да ги подарят на феновете.

Те обаче попитали за съвет капитанът Галчев и така се появил по-удачният вариант с билетите. Така според играчите жестът ще стигне до всички фенове. Идеята била предадена от Стойчо Стоилов на Гриша Ганчев, който я одобрил.

коментар

  • Пчелата

    14.09.2016 at 15:54

    Само са пропуснали да се досетят, че най-сериозните фенове сме с абонаментни карти 🙂
    Но все пак… Хубав жест от тяхна страна.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ