Само в 7DniFutbol.bg

Доброжелатели подливат вода на Наско Сираков за Левски

7 Dni Futbol14.09.201680

Левски почти сигурно няма да кани Наско Сираков. Шансовете легендата на “сините” отново да заеме ръководен пост на “Герена” клонят към нула, съобщава “България Днес”.

Новият собственик Спас Русев е провел доста разговори с предишни босове на клуба и с хора около клуба. Повечето от тях са го посъветвали да не кани Сираков, тъй като може да си “вкара таралеж в гащите”. Сред съсветниците му е имало и хора, работили с Наско в Левски.

Именно съмнението на Русев относно Сираков бави избирането на нов управителен съвет на клуба. Преди смяната на собствеността се смяташе, че легендарният нападател е почти сигурният нов президент или изпълнителен директор на Левски.

Очакваше се той да получи пълната спортно-техническа власт. След проведените разговори Русев почти сигурно няма да покани Сираков. В момента се умува кой да е председател и кои да са членовете на УС. Очаква се най-късно до месец Левски да има нова управа. Почти сигурно своите места в нея ще загубят феновете.

“Със Спас Русев се бяхме виждали преди 15 години в Лондон. Играехме с Челси, той ни покани на коктейл. За всеки е изненадващо, че Спас Русев пое “Левски”. Знам, че е левскар и явно затова се е насочил към клуба. Аз няма да си счупя краката да се връщам на “Герена”. Ако ме поканят, трябва да съм сигурен, че мисленето ни за развитието на Левски съвпада. Ако е така, както беше в последните 7-8 години, аз нямам работа на “Герена”. Покорил съм всичко, каквото съм поискал”, сподели самият Сираков преди няколко дни.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ