Само в 7DniFutbol.bg

Крушарски побесня, иска задължителни три точки срещу Верея

7 Dni Futbol14.09.201690

Собственикът на Локомо­тив (Пловдив) Христо Кру­шарски е бил бесен след обрата срещу Славия за 2:5. Тога­ва за no-малко от 30 минути белите вкараха пет гола, като изпуснаха и дузпа. В мо­мента босът на черно-белите е по бизнес дела в Аржентина. Той обаче е останал крайно разочарован от теж­кото поражение и бездушна­та игра на футболистите.

В разговор със спортния дирек­тор Чавдар Цветков Кру­шарски е поставил улти­матум за задължителни три точки в предстоящото до­макинство на Верея. Мачът е в петък от 21:15 часа. От началото на сезона Локо има само една победа – 3:0 над Монтана, като гост. На “Лаута” смърфовете все още не познават вкуса на успеха. Засега играчи и треньори се разминавали с глобите, но при издънка и с Верея санкциите ще са доста сурови, обя­виха от клуба.

На този етап шефове и фенове са твърдо зад стар­ши треньора Илиан Илиев. Той пък прибягна до нетрадиционни методи за повдигане духа на отбора и поучаване от грешките след конфузна­та загуба от Славия. Вчера сутринта 48-годишният спе­циалист повика играчите на видеоурок. На него те са изгледали запис от мача срещу белите в събота, който те загубиха катастрофално с 2:5, след като водеха с 2:0. Следобед тимът тренира на стадион “Векта”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *