Само в 7DniFutbol.bg

Паро Никодимов: ЦСКА трябва да играе с повече хъс, агресия и увереност

7 Dni Futbol14.09.2016110

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов заяви, че все още е рано за драми при армейците след загубата от Ду­нав.

“За поражението си има логично обяснение и това е, че отборът все още не е сра­ботен. Само през септември дойдоха петима нови футбо­листи. Няма как да очакваме чудеса от тях, при положе­ние че не са водили подго­товка с отбора. Според мен и Лудогорец ще губи точки, така че не е чак толкова страшно положението”, от­чете Паро пред “Тема Спорт”.

“Манолев направи коле­блив дебют, личи му, че не е играл отдавна и не е във фор­ма, но поне влезе в срещата със самочувствие. Джордан се включи с голямо желание, но и той е много изостанал, а и не получи достатъчно подкрепа от съотборниците си. Португалците правят впечатление на технични и научени футболисти, обаче се нуждаят от време за адаптация и сработване. Симао ми се понрави, но като цяло представянето на отбора не бе никак убедително. Трябваха повече хъс, агресия и увереност в действията. Смятам, че до два-три мача ще се внесе ред в отбора и ЦСКА ще придобие съвсем различно лице. Хубавото е, че предстоят две поредни домакинства, които ще да­дат възможност на отбора да набере скорост”, каза още Никодимов.а


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ