Само в 7DniFutbol.bg

Отрепки! Фенове (май на Славия) пребиха момиче!

7 Dni Futbol14.09.2016151

Поредна жестока проява на агресия разтърси обществото. 21-годишно момиче бе пребито от футболни фенове в София, съобщава bgonair.bg. Мила Василева, майката на пострадалата Цветана, гостува в “България сутрин” по телевизия Bulgaria On Air, където разказа за ужасния инцидент и сподели, че обмисля да емигрира в чужбина, защото “не иска да живее в страх”.

“В събота след работа се качва в автобус 204, където е имало агитка, но тя не може да каже на кой футболен отбор. Разговаряйки с нея по телефона чух, че крещяха Славия (Тогава “белите” играха с Локо Пд). След това каза, Мамо, не те чувам..”, разказа майката на Цветана.

Момичето е обградено от групата още на спирката, където към нея са отправени нецензурни думи. Цветана се качва в автобуса и отива при шофьора с надеждата, че той ще я предпази. Слиза на нейната спирка и хуква да тича към подлеза, но футболните фенове я настигат. Следва жесток побой.

“Ходила е сама в “Пирогов”, на другия ден вече информира и полицаите. Подадена е жалба в полицията, но нападателите са били маскирани”, каза още майката на момичето.

От разказа на Мила разбираме, че е имало и други хора на спирката, но те не са помогнали, а са обърнали поглед на другата страна.

“Няма спукан далак и кръвоизливи, от което се страхувахме. Цветана вече не е същият човек и не знам как ще се върне към ежедневието. Проблемът е в семейството и възпитанието на децата. Съсипаха и училището, нищо не остана от него. Правомощията на учителите бяха отнети”, сподели Мила Василева.

Тя призна, че има да каже много неща на нападателите, чиито действия “не са мъжки и не те правят бабаит”.

“Много са силни като са заедно. Дали поотделно са толкова отворени и силни? Вярвам в Бог и знам, че той си знае работата. Къде да търся възмездието?”, завърши майката на Цветана.

коментар

  • дедо

    14.09.2016 at 14:08

    Ще емигрира разбира се…далече съм от мисълта, че в България са останали само лумпени, но със сигурност лумпените са недосегаеми..кой каквото ще да си говори – сериозно осъден лумпен не съм сигурен, че съществува в България…друг е въпросът, че това не са фенове на Славия – и тримата са културни хора и не биха се занимавали с това!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ