Само в 7DniFutbol.bg

Байрям бави дебюта на нов на “Герена”

7 Dni Futbol14.09.201660

Турският Самсунспор е сериозна пречка все още Галин Иванов да не е записал официалния си дебют за Левски. Именно този клуб е последният на крилото, преди той да се завърне на “Герена”. На този етап обаче от Турция не са пратили “жълтата карта” на футболиста. По принцип в Левски не очакват проблеми, но е факт, че Иванов бе в групата за мача с Нефтохимик, но в последния момент отпадна, точно защото необходимият документ не бе пратен в нужния срок и нямаше как да бъде картотекиран в БФС. Вероятната причина за забавянето от турска страна е Курбан Байряма, който в момента празнуват в южната ни съседка.

До вчера “сините” продължаваха да чакат картата на играча, която обаче все още не е в офисите на “Герена”. В клуба все пак се надяват скоро тя да пристигне и Галин Иванов да може да дебютира в мача с Пирин, макар че едва ли ще е титуляр.

Както е известно, крилото дойде преди повече от седмица, за да кара пробен период. Той игра 90 минути в контролата с Локомотив (София) и бе одобрен от Люпко Петрович.

В миналото Левски имат и други подобни случаи със забавени картотеки на играчи. Така в началото на предния сезон отборът не можеше да разчита на нито един от двамата си нападатели в лицето на Атанас Курдов и Умар Диаби, защото не бяха картотекирани навреме.

“Меридиан мач”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *