Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА мисли за зимата! Ето какво решиха на “Армията”

7 Dni Futbol14.09.201670

ЦСКА ще се подсили с още един нападател по време на зимния трансферен прозорец. “Армейците” искат да имат трета опция за този пост освен Преслав Йорданов и Вилмар Джордан. Основната причина за това е, че при евентуална контузия или наказание на някой от тях, отборът остава без реална алтернатива и това ще наложи преквалифицирането на друг играч, който по принцип играе на друг пост. Подобно нещо се случи в последните два кръга, когато на този пост бе пробван Густаво Кулма, но колумбиецът ясно даде да се разбере, че това не е силната му роля на терена.

Затова вече се търси нов човек за атаката, който да бъде привлечен през зимата. Почти сигурно той ще бъде чужденец. Най-вероятно португалец или играч от Южна Америка, като вече има набелязани имена. В следващите дни спортният директор Стойчо Стоилов ще пътува за чужбина, за да гледа футболисти.

Очаква се през зимата ЦСКА да се подсили и на още един ключов пост. И за него вече се търсят подходящи играчи и има няколко, които са харесани от скаутите на клуба.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ