Само в 7DniFutbol.bg

Във Видин се играло на “месо” срещу Литекс, спестили 3 червени картона

7 Dni Futbol13.09.2016161

“Литекс отнесе голямо ритане във Видин, където завърши реми 1-1 с местния Бдин в поредния кръг на Северозападната “ В“ група. За футбол обаче в тази среща много-много не може да се говори, тъй като ловчанлии бяха неприятно сюрпризирани от грубата игра на домакините. Според наблюдавали мача, край река Дунав се е играело на “месо“ , а оранжевите футболисти са били вдигани на по два метра във въздуха при безкомпромисните влизания на съперника.“Честно казано такова нещо не съм виждал. До 20-та минута съдията трябваше да им вдигне 3 червени картона. Хиксът не е фатален за нас, но съм възмутен от липсата на феърплей на терена“, заяви наставникът на Литекс Живко Желев.

Иначе за статистиката, видинчани откриха в 60-та минута, а в 75-та влезлият като резерва ветеран Деско Русев изравни след асистенция на Коце Генков. В последния четеърт час на мача Литекс изпусна 3-4 изгодни положения за да си осигури победата, но Русев, Иван Филипов, Селимински и Мицаков нямаха шанс да се разпишат”, пише сайтът на ловчанлии.

Съставът на Литекс срещу Бдин: Вълков, Мицаков, Ив. Иванов, Грозев, Филипов, Димитров, Р. Иванов(70-Д. Русев), Тодоров(60-Селимински), Здравчев(50-Генков), Кр. Петков, Писаров

коментар

  • Цветан

    19.09.2016 at 17:20

    Този Живко няма ли да спре да реве? Не стига, че съдията второто полувреме свиреше всичко за Литекс и само остана да хване топката и да я хвърли във вратата на Бдин, че да бият ловчанлии, но и това не помогна. От 35 години гледам футбол и такова съдийство не бях виждал. Всеки контакт между оранжев и червен футболист се свиреше за оранжевия.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ